Feel The Excitement

Ferie og kitesurfing?

Vi hjælper dig med at få den bedst kitesurfing ferie, der passer præcis til dine ønsker. Den stærkest mulige vind, antallet af mest blæsende dage eller en given vindretning, temperatur og infrastruktur!

Hvornår skal man tage afsted?

Hvornår? Spørgsmålet er enkelt, svaret skal være lige så meget. Hvis du med jævne mellemrum får lyst til at hoppe på et fly for at prøve at finde et blæsende sted, kan vi hjælpe dig.

Hvor skal man tage hen? 

Hvert sted vægtes i forhold til sandsynligheden for vind. Det er det vigtigste kriterium, men andet som infrastrukturen er også vigtigt, samt temperaturen.

Statistikker

Vi tjekker gerne date igennem og ser på hvad grafernes data udtrykt, f.eks. i procent (antal dage) for en given vindkraft (i knob).

Sige hvornår, vi fortæller dig hvor!

Feel The Excitement

Opleve verden

Hvis vinden ofte er det første kriterium for udvælgelse, følger temperaturen. Omkring 75 % af kiterne vælger destinationer, hvor lufttemperaturen er behagelig. Da man ofte rejser i gruppe eller med sin familie, skal man også se på de sports der tilbyder mere eller mindre udviklede infrastrukturer.

Feel The Excitement

Det bedst spot

Vi har rangerer de bedste steder i verden, men på hvilke kriterier? Først vind, selvfølgelig, fordi det er det væsentlige element for at dyrke kitesurfing. Der er dog også forskellige discipliner i kitesurfing  (twintip, wave eller folie) og de kræver  ikke de samme vindforhold. Vi hjælper dig med at få den bedst kitesurfing ferie, der passer præcis til dine ønsker: Den stærkest mulige vind, antallet af mest blæsende dage eller en given vind retning.

Feel The Excitement

Udvælgelseskriterier

Rangeringen baseret på disse udvælgelseskriterier. Vi ser på den måned, der svarer til den ønskede afrejsedato og vælg ud fra dine søgekriterier, hvilket spot som vil være det mest optimale.

Del spændingen

De bedste spots i verden!

Tips

De 10 bedste kiteboardingsteder i verden!

  • 1. Cabarete

  • 2. La Ventana

  • 3. Cape Town

  • 4. Le Morne

  • 5. Jericoacoara

  • 6. Isla Verde

  • 7. Turks & Caicos

  • 8. Cancun

  • 9. Isla Blanca

  • 10. Boca Grandi

Del spændingen

Ring eller skriv til os! Så skal vi hjælpe med at sammensætte din kitesurfingferie.

Hej med dig!

Kontakt os via kontaktformularen eller på mail: kitesurfingaarhus@outlook.dk

Du er også altid velkommen til at ringe på tlf: 40791681 åben alle dage.

Kan du ikke fange os, er vi nok på vandet, læg en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Besøg os her: Fiskerivej 2F, 8000 Aarhus C (Ved Aarhus Lystbådehaven/Nordhavn)s Here