Feel The Excitement

De bedste kitesurfingspots

Danmark har 7.314 km kystlinje hvor man kan finde de fedeste kitesurfingspots!

Kitemekka oversigt over de bedst spots i Danmark!

Feel The Excitement

Kitesurfing i Danmark

Grundlæggende er Danmark en stor halvø, Jylland, med en masseøer, der grænser op til Østersøen og Nordsøen. I 2020 producerede vindkraft 40 procent af al elektricitet i Danmark. Landet har den største vindmølleindustri på planeten Jorden. Så det er tid til at pakke din kite sammen og nyde Danmarks vindkraft. De bedste kitesurfingsteder i Danmark er!

Feel The Excitement

7.317 km kyst!

Kitesurfing er vokser hurtigt i Danmark. Danskerne er kendt for at nyde sejlads og andre vandsportsaktiviteter som windsurfing. I slutningen af ​​1990’erne var der kun få hundrede kitesurfer i Danmark. I dag er antallet mange dobbelt. Danmark har 7.314 kilometer kystlinje, hvilket er helt fantastisk for kitesurfingfans. Klimaet er tempereret, hvor efteråret er den vådesete sæson og foråret den tørreste sammen med sommer. Alle som elsker havet og naturen, nybegynder, professionel eller amatør bør prøve kitesurfing i Danmark!

Professionel og sundhedsfalig intruktør

De bedste kitesurfing-spots i Danmark!

Perfekt spots! Egnet til såvel begyndere som øvede. Der er masser af perfekt fladt vandt, og man kan bunde næsten overalt, samt er der en fin stenløs sandbund.

Velegnet til det meste inden for kitesurfing! Her har begyndere også et super spot, da der på indersiden af den lang tange er perfekt med fladt vand og ikke særligt dybt. Vær opmærksom på mange begynder-windsurfere. Lynes har også et super fællesskab for kitesurfing se mere her!

Læs mere om Lynes spotte her og få hjælp!  https://surfcenter.dk/ 

Lær at kitesurfe på et hold af max 4 kursister.

Dette kursus er for dig, der ønsker at prøve kitesurfing samme med familien, vennerne eller kollegaerne og samtidigt lære en masse.

På dette kursus lærer du/i alt hvad der skal til for at blive selvkørende, så i efter har 100% styr på sikkerheden og kan begynde at kitesurfing på egen hånd uden instruktør.

Afprøve teorien og sikkerheden i  trygge omgivelser.

1500 Dkk /pr person

Super fedt fladvandssted, som er mega godt om sommeren! Der er mest vind, når østenvinden og varmen er over Danmark. Pas på pælende i vandet og mindre sten tæt på land, ellers er der en lækker sandbund og super flot vand!

Super fedt hvis man elsker fladvand, dog mest egnet for let øvede. Den lokale landmand lader et stykke mark ligge brak til opregning af kites. Man skal kunne gå i højden for at kitesurfe på Spot X. Man skal også være opmærksom på sten under overfladen på Fyn-siden også skal man passe på vejen, der ligger klos op ad stedet.

Man sejler ud fra molen i Hvide Sande. Der kan komme store bølger nemlig! Vinden skal helst ikke helt i nord, for så er den lige på grænsen til at være fralandsvind. Mange padlesurfere, men det perfekte spots hvis man elsker bølger!

To super fede begynderspots, men er også for dem som elsker at hoppehøjt og sejle freestyle! Begge spots er ved ringkøbing fjord! Skavn stran ligger lidt nord for Bork Havn. På de to spots kan man bunde mega langt ud, og der er o.k. oprigningsmuligheder på græs. Man skal passe på alle de andre som også ofte benytter de to spots!

Stedet er for de mere erfarne kitesurfer, der er virkelig elsker bølger og er parat til seriøse store bølger. Inde i bugten er der helt rene bølger, hvor der ofte ligger mange padlesurfere. Vinden er dog oftest dårligere inde i bugten, derfor skal man sejle lidt ud for at få det optimale ud af vinden og bølgerne!

Et godt kitesurfing-sted for alle! Dog er det meste af området er fredet, og det er derfor vigtigt at man lige studere Skov- og Naturstyrelsens kort og vejledning, inden man kitesurfer i området.

Lavvandet spots super for begynder dog skal vinden være helt perfekt for at vinden ikke bliver for stødende. Der kan være mange sten og muslinger. Gode muligheder for opregning på græsarealet ved parkeringspladsen. Det anbefales dog at man klargøre sin kite på stranden eller i vandet og ikke omkring bilerne, da der er sket uheld her, flere gange.

Perfekte spots for alle kitesurfer! Super mulighed for at sætte sit gear op og lavt vand, hvor man kan bunde 200 meter ud fra kysten, hvis der er lavvandet!

Feel The Excitement

Den perfekte kite-destination!

Det blæsende vejr i Danmark kan være en god ting, når det kommer til kitesurfing! Danmark er på mange måder den ultimative kitesurfing-destination. Med vores i alt 7.314 kilometer kystlinje og næsten permanent vind kommer man bestemt ikke til at kede sig. Faktisk har vi i næsten altid vind, samt meget kort køre tid! Derfor er der ikke nogen undskyldning for ikke at komme ud på vandet!

Feel The Excitement

Top 4

Et af de bedste steder og kitesurfe i Danmark er omkring og ved, Hvide Sande hvor man har en kæmpe fjord på den ene side og Vesterhavet på den anden. Et andet godt sted at fange vinden er Klitmøller, som er et ret berømt bølgesurfing spots. Til sidst, kan man også tage til Handbjerg Marina, berømt for uafbrudt vindtryk og fladt vand. Hvis man er på Djursland kan man tage til flere super fantatiske kitesurfing spots, Ahl og Øer ved Ebeltoft, “Biggums” ved Gjerrild eller “Hullet” ved Kaløvig!

Del spændingen

Bedste kitesurfing-spots i Danmark!

Tips

Find mere indfor på kitemekka.net eller kontakt os idag!

  • 1. Åkrogen (inland, near Horsens)

  • 2. Allerød (near Copenhagen)a

  • 3. Hvide Sande (W)

  • 4. Bork Havn (W)

  • 5. Øer ved Ebeltoft (NE)

  • 6. Klitmøller (NW)

  • 7. Hanstholm (NW)

  • 8. Ringkøbing Fjord (W)

  • 9. Rømø (W)

  • 10. Bugten near Aarhus (E)

Del spændingen

Ring eller skriv til os! Så skal vi hjælpe med at sammensætte din kitesurfingferie.

Hej med dig!

Kontakt os via kontaktformularen eller på mail: kitesurfingaarhus@outlook.dk

Du er også altid velkommen til at ringe på tlf: 40791681 åben alle dage.

Kan du ikke fange os, er vi nok på vandet, læg en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Besøg os her: Fiskerivej 2F, 8000 Aarhus C (Ved Aarhus Lystbådehaven/Nordhavn)s Here

[contact-form-7 id=”5746″ title=”Kontaktformular 1″ /]