Vi tilpasser tiden til dig

Kitesurfing kurser

Her under kan du danne dig et overblik og læse mere om vores udbud af undervisning og kurser i kitesurfing.
Vi har det kitesurfing kursus, der passer til dig. Hvis du ikke umiddelbart finder noget, der passer skal du blot kontakte os, så sammensætter vi et særligt kursus til dig.
Vi har skåret det ind til benet og gjorde det nemt at komme igang med verdens fedste sport.

Kitesurfingkurser og undervisning for alle

Kitesurfing er en livstil og du er garantere den bedst hjælp fra bluemindkitesurfing

Book med det samme!

Alle kurserne inkluder

Bluemindkitesurfing T-shirt
Et års medlemskab af bluemind kitesurfing
Rabat på udstyr, personlig træning, sup udlejning m.m.
Ulykkesforsikring

Professionel og sundhedsfalig intruktør

Priser og forløb

Kurset er for dig, der gerne vil få en fornemmelse af hvad kitesurfing er for en størrelse.

Alle kan være med. Gennem kurset vil du få et indblik i hvilket fantastisk sport og livstil kitesurfing er.
Du kommer til at prøve kræfter med de store kites og blive trukket igennem vandet samt lære om sikkerhed, vinden og udstyret. Det er det perfekt springbræt til at komme på det næste kursus.
699 Dkk /pr person

Privatundervisning er den hurtigste måde at lære kitesurfing på. Du kommer gennem alt viden der er nyttigt for en nybegynder og er garanteret den bedst start.

På et solo kursus får du instruktør helt for dig selv.

Det er vores erfaring at denne type af kursus giver dig hurtig og stejl læringskurve.

På solokurset lærer du kitesurfing hurtigt og effektivt. 100% i dit eget tempo uden at skulle vente på andre.

1500 Dkk

Lær at kitesurfe på et hold af max 4 kursister.

Dette kursus er for dig, der ønsker at prøve kitesurfing samme med familien, vennerne eller kollegaerne og samtidigt lære en masse.

På dette kursus lærer du/i alt hvad der skal til for at blive selvkørende, så i efter har 100% styr på sikkerheden og kan begynde at kitesurfing på egen hånd uden instruktør.

Afprøve teorien og sikkerheden i  trygge omgivelser.

1500 Dkk /pr person

Det helt rigtige kursus for dig, der ønsker at komme i gang med kitesurfingsmakker.

Med kun 2 kursister pr. instruktør sikrer det et intensivt kitesurfing kursus hvor man får en masse tid til  håndtering af kiten.

Fordelen ved at lære kitesurfing med en makker ligger i den sparring, man får mellem to jævnbyrdige kitesurfere.

(Har du ikke en til at tage på kursus med, finder vi dig en kitemakker til dig)

2200 Dkk /pr person

For dig der har været på kursus og har brug for flere timer inden du er helt klar til at komme på vandet selv.

Fokus på opfølgning og udvikling, af dine kompetencer.

Tilrettelagt efter dine behov.

Teori og praksis i en perfekt kombination.

500 Dkk /pr time

Det perfekte kursus for dig, der bare skal igang med kitesurfing. Det er uden sammenligning den hurtigste og bedste måde at komme igang på.

Vores academy kursus er et all  inclusive weekende kursus med mindst 7 timer intensiv undervisning pr. dag.

Kurset er et intensivt kursus, hvor du får masser af tid med instruktøren. Du for 100% tid med håndtering af kiten og prøver alt af i praksis dermed får man en hurtig og stejl læringskurve.

2800 Dkk /pr person

For dig der gerne vil igang med at Foil.

Fokus på teorien bag foil og øvelser på vandet.

Hjælp til køb af udstyr og andet praksis som er hænger sammen med at komme ordenligt igang.

1200 Dkk /pr person

Bluemind kitesurfing

Nem kitesurfing sikkerhedsoversigt

Tag aldrig ud på egen hånd og have altid en telefon med, så du kan få fat i hjælp vis det bliver nødvendigt.

Kite aldrig ud længere ud, end du kan svømme tilbage. Udstyrsfejl kan sker.

Vær forberedt! Tjek vind, stranden og vande samt andre fohold inde du taget på vandet

Gå ikke ud under forhold, du ikke kan klare.

Tjek hvilke hvilke størelse kite andre kitesurfer bruger på spotte bruger. Hvis du ikke har den rigtige størrelse, skal du ikke gå ud.

Spørg aldrig nogle om hjælp som ikke er bekendt med sporten og i sær kiten.

Fortæl altid nogen, at du skal ud, og hvornår du kommer tilbage.

Følg sikkerhedsrådene fra det styrende organ for kitesurfing, BKSA og andre ekspertorganisationer.

Professionel og sundhedsfalig intruktør

Sikkerhed

Kitesurf ikke tæt på andre kitesurfing, og hold øje med linerne, da de er farlig at komme imellem.

Pas på ikke at komme for tæt på eller mellem svømmere, surfere, windsurf 
og andre badende.

Kitesurf i ordentlige forhold og altid i pålandsvind. Lad være med at hoppe højt hvor du ikke kender til forholdene, for lavt vand, for mange sten, for dybt, etc.

Kitesurfing kan være farlig sport, hvis man er uvidende. Derfor er det vigtigt, at tage et kursus hos en professionel kitesurfingskole.

Et kitesurfing kursus lærer dig det vigtigste omkring kitesurfing. Ydermere giver det også en god start og herved vil man undgår frustrationer samt ulykker.

Et kursus skal dækken undervise en i en masse kitesurf-teknikker, begreber m.m. Såsom, launch og landing af kiten, hvordan du redder dig selv i situationer hvor det er nødvendigt, opsætning af udstyr, anskaffelse af dit eget udstyr, vandstart af kiten, bodydrag og forståelse af hvordan man styre kiten, hvordan du anvender boardet, ser på vejret og alt omkring sikkerheden og hvordan du finder den rette hjælp.

Næsten alle kitesurfing ulykker sker på land. Det sker oftest et par minutter før man har launcher sin kite. Derfor er vigtig at man rigger kiten ordentlig til og ikke går ud i for meget vind og har valgt den rigtige størrelse i forhold til hvor meget vind der er. Hvis du kommer til at sætte linerne forkert på, eller har en for stor kit, kan man ikke styre kiten og det kan få fatale konsekvenser. Tjek altid linerne 2 gange igennem og være sikker på de sidder ordentligt fast til kiten og at der ikke er nogle mørke skyer i nærheden, spørg altid om hjælp! Det at få nogle til at hjælp med ens udstyr og andre f.eks. at  sætte kiten op for en, hvis man er uvidende om hvordan det skal gøres, er vejen frem, så man undgår at blive slæbt ind i et træ, flyve op i luften eller lignende. Vælg altid den sikreste måde og sammen måde at få dit udstyr klar på og være sikker på det hele er i orden så du sikkert kan komme ud på vandet.

Tage aldrig ud i for meget vind, hvis ikke ens kite størrelse passer til forholdene. Der er sket alt for mange ulykker, hvor kitesurfere er taget ud med for store kites, i for megen vind. Spørg derfor altid  andre surfere på stranden, om hvilke kite størrelse de anbefaler til forholdene og hvor det er bedst at sætte kite op, og være sikker på du kan få hjælp til dette hvis du ikke ved hvordan det helt skal gøre, spørg også gerne ind til hvor det er bedst at kite når du er kommet ud på vandet.

Det er vigtig at man kender til vigereglerne på havet når man kitesurfer. Specielt fordi man altid skal kitesurfer med andre. Hvis man ikke kender vigereglerne, kan der potentielt opstår farlige situation, som f.eks. sammenstød med windsurfer og kitesurfer.

Ser mere her!

https://www.sejlguide.dk/3-vigeregler/ 

https://dansksejlunion.dk/media/uwtlawho/dsu_ny_i_kitesurf_a5_16s_2015_web.pdf

Altid tjekker om linerne er holdbare og sat ordentligt på. Tjek kiten for rifter, som kan forårsage kitedugen bliver revet midt over. Tjek altid at der er nok luft i kiten. Gå gerne linerne og udstyret gemme flere gang og ikke stress med at sætte det op. Tjek at trapezen ikke har nogle skader. Pas altid på udstyret og pak det ordentligt sammen og vask neopren udstyret med ferskvand efter brug på havet.

En kiteline, drejet rundt om en finger, ben, arm eller hals med en fuldt kræft kan forudsage at man mister gældende kropsdel og virkelig skader sig selv.

Det er derfor vigtigt at man opsætter kiten væk fra levende individer og altid holder afstand til andre, så man undgår at der opstår nogle farlige situationer.

Man skal også holde sig på god afstand af andre kitesurfer og strander når man er ude på vandet for at kitesurfe, find et sted hvor der er lavt vand og pas på ikke komme fortæt på land.

Det er vigtigt at man redde sig selv ud af farlige situationer, f.eks. Hvis kiten falder ned i vandet og ikke kan komme op igen, hvis man er sejlet for langt ud eller der pludselig sker et skift i vejret. Det er derfor vigtigt at du kan vandstarte din kite. Hvis kite ikke kan styres eller ikke kan komme op af vandet pga. faldende vind, er det vigtigt at man kan svømme med sit grej ind til land.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores team

Besøg os

Fiskerivej 2F, 8000 Aarhus

Tele

+00 (45) 40 79 16 81

Skriv til os

Kitesurfingaarhus@outlook.dk

Åbningstider

Man til Søndag: 10 – 18