Lav beregnede risici og høst frugterne

Bluemind Kitesurfing

Hvem er vi?

Bluemind Kitesurfing din kitesurfingskole i Jylland, med de bedst priser og dygtigste underviser

Vi er en kiteskole, der er dedikeret til at tilbyde dig det bedste kitesurfing-kursus og den bedste private undervisning! Med base i Aarhus udbyder vi kurser og forløb i hele Danmark, men mest i Østjylland på de bedste begynderspots.

Vi er flere instruktører med mange års erfaring og en Dansk Sejlunion-certificeret kiteskole. Kitesurfing kan være farligt, men ikke sammen med os, da vi lægger stor vægt på sikkerhed.

Bluemind kitesurfing

Kitesurfing er den perfekte kombination af terapi og fysisk træning

Vores undervisning er afprøvet i praksis og bliver beskrevet af alle som den perfekte kombination af teori og hands-on.

Kitesurfing er en perfekt kombination mellem terapi og fysisk træning. Du vil mærke det både i kroppen og sindet som en fredfyldt følelse af lykke og velbehag, når du står med kiten i hånden, smager saltvandet i munden og mærker vinden i håret.

Vi går op i detaljer

Hvad siger vores kursister?

Hvis du skal i gang med at kitesurfe, er et begynderkursus her det perfekte sted og starte. Fed kombination af teori og praksis i forhold til dragerne, udstyret og sikkerheden. Super dygtig og meget engageret underviser.

Morten

Mega fedt kursus ved Bluemind Kitesurfing.
Man må sige de virkelig er dygtige, alt var næsten perfekt, de kan virkelig lære fra sig og få alle de små detaljer med. Super dag i Ebeltoft, kan anbefales til alle!

Jesper

Kitesurfing skulle jeg bare prøve!
Fik booket et kursus og havde den fedste dag på vandet.
Sikkerhed og fokus på os kursister var per fekt,  efter en super dag var jeg hooked! Og klædt på til at fortsætte  på egen hånd.

Terkel

It’s all about Thrill, High Speeds
and Top Level Risk

Kontakt os i dag

Grunden til at du skal vælge os

Bluemindkitesurfing tilbyder undervisning, kurser, personlig træning, m.m. på dine vilkår! Du får hjælp af en kvalificerede og certificerede instruktør hvor, og hvornår, det passer dig.

Vi giver dig de bedste forudsætninger for lære at kitesurfe, komme iform og ud i naturen. Vi har skåret det ind til benet og gjort undervisningen overskuelig, simpelte, sjovt og med mulighed for at komme nemt igang med at kontrolere alle elementerne i kitesurfing.

Vi har arbejdet med kitesurfing i over 15 år og elsker det! Vi kan sige med sikkerhed at sporten henvender sig til alle! Vores undervisnings er blevet optimeret så alle kan blive perfekt udrustet til komme  i gang med at kitesurfe – uanset alder og baggrund.

Vores skole er drevet af passion, og vi ønsker at endnu flere får en tryg og sikker start på denne fantastiske sportsgren

  • Vi arbejder ud fra en individuel betragtning

  • Vi trækker ikke et færdigkonstrueret koncept ned over hovedet på dig

  • Vi analyserer din krop, lytter til dine erfaringer og udforsker dine muligheder, så du kan omsætte vores råd til praksis

  • Vi er flere instruktører med mange års erfaring
  • Vi er en Dansk Sejlunion Certificeret Kiteskole

  • Vi har 120% fokus på sikkerhed

Oplev vores passion

Vi er en dynamisk gruppe af entusiaster kitesurfer

Hvem er vi?

Udfordre dig selv og skub grænserne

Det er vores mål, at alle føler sig velkomne og godt tilpas hos os. Vi er trænet i at skabe en tryg atmosfære, hvor vi har fokus på den enkeltes behov.

Udover vores høje faglige standard og mange års erfaring, er god kommunikation og relation til vores elever altid en forudsætning for at lykkes med vores undervisning.

Vi har en holistisk tilgang til kitesurfing, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores elever den højeste kvalitet og den bedste service.

Bluemind kitesurfing

Tag med på en eventyrlig rejse

Bluemind Kitesurfing tilbyder kitesurfingkurser og undervisning skræddersyet efter dine behov! Med en kvalificeret og certificeret instruktør ved din side vil du være godt rustet til at lære verdens fedeste sport.

Vi har gjort undervisningen simpel og sjov, så du kan lære ved at gøre. Vi fokuserer på at give dig de bedste forudsætninger for at komme hurtigt ud på vandet og opleve den ultimative kitesurfing-oplevelse.

Vores instruktør

Medarbejder

Frederik

Indehaver og instruktør

Rikke

Administration og instruktør