Bluemind kitesurfing

Udstyr

Certificeret og professionel kiteskole

Er man ny inden for kitesurfingverden og skal finde frem til hvilket udstyr der passer. Kan det være en svær og uoverskuelig beslutning, kompliceret af utallige mærker, forskellige kitetyper, størrelsesovervejelser, vægt, kiteboarddesigns, trapez, våddrager, sikkerhedsudstyr og forskellige nye terminologier. Vores bedste råd er at nedbryde hver udstyrsdel og bruge lidt tid på at undersøge hver enkelt. Ydermere opsøg rådgivning og hjælp, så det udstyr man køber, ikke har nogle sikkerhedsbrister.

Det bedst udstyr til  verdens fedeste sport!

Hos os prioriterer vi din sikkerhed frem for alt og sammen med Kitesport.nu sørger vi for at du undervises med det nyeste, bedste og mest sikre udstyr på market, hvilket også giver den bedste kvalitet i vores undervisning.

Få rabat hos kitesport.nu

Få bedste priser på det bedste udstyr

Kitesport.nu som vi anbefaler at handle med, møder man ude på stranden. Her vil kunderne oplever den bedste service og få lov til at afprøve udstyret inden de køber det.

Kent Ellegard som har kitesport.nu, er tilsvarende en erfarende samt passioneret kitesurfer. Han kender sine produkter og trives bedst når kunder er glade.

Vi stolte over kunne tilbyde vores medlemmer rabat hos Kitesport.nu

  • Gratis vejledning og afprøvning af udstyr

  • De bedst kite mærker, north, duotone, eleveight.
  • Kvaltiet & originalitet