Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores team

Besøg os

Fiskerivej 2F, 8000 Aarhus

Tlf

+00 (45) 40 79 16 81

Skriv til os

Kitesurfingaarhus@outlook.dk

Åbningstider

Man til Søndag: 10 – 18

Ofte stillede spørgsmål

Du oplever friheden ved at surfe uden at skulle padle ud eller vente på bølger. Du kan flyve som et svævefly uden en hård landing. Du får hastigheden af ​​wakeboarding uden at have brug for en båd. Du kan rejse lange afstande kun drevet af vinden. Du kan opleve spændingen ved at skære og dreje på et bræt uden at skulle rejse til sneen. Du bliver ét med nuet, reducerer stress og opbygger både fysisk og mental styrke.

Ja, hvis du er ivrig og har motivation nok til at blive ved, så kan alle lære at kitesurfe. Kitesurfing er ligesom skiløb, bilkørsel eller cykling, hvor teknik er meget vigtigere end råstyrke.

Nej! Du skal først tage et begynderkursus og få styr på de grundlæggende færdigheder og sikkerheden. Efter det første kursus, og hvis du ikke er blevet instrueret i at tage flere timer, skal du leje eller købe eget udstyr. Efter yderligere 5 til 10 sessioner, vil det sværeste være på plads

Du kitesurfer ikke i fralandsvind af to hovedårsager. For det første, hvis du styrter din drage og ikke kan få den op igen, vil du og/eller dit udstyr blive blæst ud i havet. For det andet er vinden, der kommer fra land, ofte klumpet og støende, hvilket kan gøre kitesurfing vanskeligt og farligt. Undtagelsen er, når der er en båd ved hånden til at redde dig.

Nej. Generelt bør du altid sigte efter at kitesurfe med en kammerat eller i det mindste med nogle andre kitere på stranden eller som er ude på vandet. Hvis tingene bliver farlige- hvilket kan skyldes f.eks udstyrsfejl eller vejret – er det dejligt at hjælpen er lige ved hånden.

Nej, men det hjælper at være i form. Med god teknik kan du kitesurfe uden at have brug for stor styrke. Du vil dog forbrænde cirka 900 kalorier (3.765 kilojoule) i timen under en gennemsnitlig kitesurfing-session og få en intens træning af mave, arme, ryg og ben, så kitesurfing er en fantastisk måde at komme i form på!

Du kan købe et komplet sæt brugt udstyr (board, kite, bar, trapez) afhængigt af standen, til alt fra 5.000 til 20.000.

Prisintervaller for nyt gear er:

Drage: 5.500 til 13.500

Board: 2.000 til 8.000

Trapez: 5.00 til 3.500.

Bemærk venligst, at hvis du køber en brugt kite, skal du sørge for, at den mindst ikke er mere end 4 år gammel. Hvert år sker der forbedringer i så sikkerhed bliver beder, ved at købe en forholdsvis ny kite holder du dig selv sikker. Lad dig aldrig friste til at købe en billig gammel kite, hvis du er nybegynder, de er billige af en grund og kan være farlige. Få altid hjælp til købe af dit først sæt udstyr.

For det første kite du altid med pålandsvind – så hvis noget går galt, bliver du blæst tilbage på land. For det andet, selvom vinden blæser i én retning, kiter du generelt i en bestem vinkel i forhold til vinden.

Kurserne afholdes på forskellige destinationer alt efter vinden. Tidspunktet varierer også afhængigt af vinden. Du skal forvente at have egen transport til og fra destinationen.

Vi underviser i hele Danmark, men primært på Djursland, Ebeltoft, Skæring og Bønnerup. For mere information kan du se vores kursusside.

Alt udstyr er med i prisen, størrelser osv bliver aftalt med instruktøren inden kurset.

Du skal selv medbringe. Mad, væske, håndklæde, solcreme og badetøj.

Betalingen sker først efter kurset er fuldendt og alle er tilfredse.

Del spændingen

Ring eller skriv til os!

Hej med dig!

Kontakt os via kontaktformularen eller på mail: kitesurfingaarhus@outlook.dk

Du er også altid velkommen til at ringe på tlf: 40791681 åben alle dage.

Kan du ikke fange os, er vi nok på vandet, læg en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Besøg os her: Fiskerivej 2F, 8000 Aarhus C (Ved Aarhus Lystbådehaven/Nordhavn)s Here