Bluemindkitesurfing og blue mind?

Hvad er blue mind?

Blue mind er et begreb, som anvendes for at beskrive den sindstilstand, man kan opnå ved at være i, på og ved havet og naturen.

Blue mind er kendetegnet ved fred i sindet og ro i nervesystemet.

Naturen og havet har en sundhedsfremmende, opmærksomhedsresituerende og beroligende påvirkning på mennesker, hvilket understøttes af en stor mængde forskning.

Urbane miljøer og det moderne livs krav til individet kan skabe forøget stresstilstande. Naturen kan være med til at restituere individers opmærksomhed ved at tilbyde rolige omgivelser med plads og mindre støj.

Start idag

Vi finder det kursus og antal timer som passer til dig.

På dine vilkår

Vi underviser, hvor og hvornår det passer dig.

Alle kan være med

Det er ligemeget om du er nybegynder eller er øvet

Vores intruktør

Har de korrekte uddannelser samt masser af erfaring!

Bluemind kitesurfing

Bluemind fitness

Blue mind fitness kombinerer almindelig fitness, som vi kender det (styrke- og kardiotræning), med aktiviteter på vandet såsom surfing, padling og kitesurfing. Du taber dig uden at være klar over det, og det hele foregår ude i naturen!

I forløbet bliver du introduceret til funktionel træning, som er en kombination af styrke- og kardiotræning, samt paddle surfing, kitesurfing, wakeboarding osv. Alt er inkluderet i prisen! Alle planlagte træningspas starter eller afsluttes ved vandet, hvor der også benyttes koldtvandssvømning, sauna, vildmarksbad og en dukkert i det kolde is-kar.

Professionel og sundhedsfalig intruktør

Hovedpunkter vi arbejder med!

Hovedpunkter vi arbejder med!

Sundhed

“Sundhed – Fokus på det holistisk sunde menneske, gennem undervisning i fysisk træning, psykisk sundhed og gode livsvaner. Fokus på empowerment, mestring og udvikling. Sundhed skal være faste rutiner og gode tanker”.

Social trivsel

“Social trivsel – Hjælpe borgerne med at opbygge et meningsfuldt socialt netværk. Der vil være fokus på at skabe et trygt, meningsfuldt fælleskab hvor man møder mennesker i lignende livsituation som en selv”.

Stabilitet

“Stabilitet – Hjælpe borgerne med at finde ståsteder i livet, med fokus på en meningsfuld hverdag. Blue mind akademiet hjælper borgerne til at udvikle selvværd og tro på egne evner i en social og individuel kontekst”.

Bluemind kitesurfing

Bluemind og terapi

Begrebet “Blue Mind” peger på en sundhedsfremmende tilstand, der kan opnås ved at være på eller omkring vand.

Vandets stimuli og vores udadrettede fokus har en positiv indvirkning på den fysiske og psykiske velvære, og vi oplever en restitution af opmærksomheden.

Der foreligger evidensbaseret forskning i denne gavnlige effekt, og det bruges som terapi for forskellige diagnoser.

I Danmark og flere steder i Europa øges interessen for hydro (vand) terapi som en egen og supplerende terapiform i takt med et stigende antal sygemeldinger og borgere med diagnoser.

Bluemind kitesurfing

Hvorfor vælge os?

Du bør overveje at deltage i vores forløb, hvis du ønsker at arbejde på dig selv, udvikle dig positivt og nærme dig dine livsmål. Bluemindkitesurfing fokuserer nemlig ikke kun på kitesurfing, men bruger kitesurfing som et redskab til at støtte dig i din personlige udvikling.

Vores dagligdag er i dag præget af stress, teknologiske forstyrrelser og andre faktorer, der gør det svært for os at være til stede i nuet, og som hele tiden presser os til at tænke fremadrettet. Som mennesker i dag har vi sjældent tid til at stoppe op og nyde øjeblikket. Derfor bør du gribe muligheden, når den opstår, for at komme ned i gear, komme ud på vandet og falde i ét med livet samt nyde de små vidunderlige øjeblikke gennem kitesurfing. Dette kan også kombineres med at komme i god fysisk form og tabe sig.

Personligtræning

Personlig træning i naturen eller hjemme hos dig, kombineret med surfing, kostvejledning og masser af tilbud! Hos bluemindkitesurfing tilbyder vi dig nu muligheden for at få en personlig træner, på dine vilkår! Også online

Se mere her

Kostvejledning

Vi vejleder både børn og voksne om kost, motion, søvn og generel sundhed. Resultaterne ses tydeligt i de glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. Vi arbejder ud fra nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.

Se mere her

Mentaltræning

Mental training handler om at være forberedt, og få en stærk psyke. Det at kunne klare store og små præstationer, i dit liv. Når du træner din hjernen mentalt, er der større sandsynlighed for at du kan præsterer optimalt.

Se mere her

Kitesurfingkurser og undervisning for alle

Kitesurfing er en livstil og du er garantere den bedst hjælp fra bluemindkitesurfing

Den bedst start og undervisning

Hvorfor blue mind og kitesurfing?

Blue mind er vores fælles tredje. Det er i vandet og naturen vi finder ro og mening.

Ydermere er det gennem kitesurfing vi oplever det smukkest ved livet, nemlig det at være tilstedet i nuet, få nye sanseindtryk og prøver vores kroppen af, på en fantastisk hypnotiserende måde.

Den bedst start og undervisning

Hvordan bruger vi blue mind?

Vi benytter blue mind, herunder, havet, naturen og kitesurfing som et socialt, terapeutisk, pædagogisk og didaktisk værktøj.

Sammen med blue mind, tilbydes vi forskellige helhedsorienteret forløb. Bl.a. Samtalebaseret terapi, massage, personlig træning, kostvejledning og vejledning omkring søvn og misbrug m.m.